samedi, 24 février 2018|
 

TRESAU SERADA GASCONA

RV LO DIMARTS 18 DE NOVÈME a 8:30 DEU SER A L’ESCÒLA Los amics de la lenga nòsta, grans e petits, son convidats per una serada a l’entorn de l’occitan lo tresau dimarts de novème, dens lo prefa deu primari de Calandreta a La Tèsta : rota de Casaus (...)

En savoir plus »
 

Dusau serada

Lo 14 d’octobre, serada lenga dab Aldjia Riffault e Ania Lesca a l’escòla. Am escambiat a l’entorn deus "mestèirs" de la classa de Mejana seccion : lo calendari, la meteò. Am espiat lo liberòt escriut per la Marisa Bougue, e lejut la pagina deus (...)

En savoir plus »
 

Purmèra serada

Parents de la classa de Caròla e dus mainats de 4 e 7 ans son vienuts s’entrainar a díder e cantar las comptinas de setème de la mairau. Lorena a mimat e cantat dab la soa assegurança costumièra, mes a tanben encoratjat o castigat los parents dens (...)

En savoir plus »
 
 
A propos de Calestampar.org
CalHebdo 15 letra d’informacion aus parents e amics de la calandreta bogesa 11/02/.2002 "un còp èra, un gatòt regent qu’essajava d’apréner a dìder MIAO a sons mainats, shens s’i escader. E sabetz perque ? èra dens una escòla de murguetas !" per lo Eric Astie, au darrèr CA de l’escòla ! la (...)
En savoir plus »
Fils de nouvelles RSS